Transport colete Suedia - Romania , door to door.

Click aici pentru : Formular comanda .

Pretul serviciului nostru se calculeaza astfel :

- 0-30 kg 54 Euro

dupa 30 kg in functie de zona dvs ,

- Stockholm 1,8 ‎€ kg

-Goteborg 1,8 € kg

-Jonkoping 1,8 € kg

-Malmo 1,8 € kg

-Norrkoping 1,8 € kg 

-Nykoping 1,8 € kg 

-Vaxjo 1,8 ‎€ kg

-pentru produsele voluminoase mobiler , electrocasnice ,biciclete si altele preturile se calculeaza in baza dimensiunilor si a greutatii .

-avem si un pret suplimentar pentru dizlocare in cazul in care destinatarul sau expeditorul este intr-o zona pe care noi nu o acoperim cu flota noastra, acest pret se comunica inainte de a prelua expeditia. 

--comenzile se fac telefonic , whatsapp sau pe site in zilele de luni , marti sau miercuri in limita spatiului si greutatii disponibile .

Luni , marti si miercuri preluam colete in Suedia  ''door to door''  , marti , miercuri si joi livram coletele in Romania (door to door).

VREM SA AUZIM DE LA TINE :

Detaliile expeditie tale . Continutul expeditiiei , mod de ambalare , numar colete , greutatea ( chiar si aproximata) , adresa expeditorului si a destinatarului.Toate acestea ne sunt utile pentru a va face o oferta clara si reala . Introdutceti detaliile la rubrica ,,message,, si sunteti la un ,,send,, distanta de aflarea pretului corect . Contact us telefon : 0040731484968 ; e-mail : office@scandinaviancourier.com